Diese Webseite verwendet Cookies

Diese Seite verwendet Cookies. Für eine uneingeschränkte Nutzung der Webseite werden Cookies benötigt. Sie stimmen der Verwendung von Cookies durch Anklicken von "Akzeptieren" zu. Nähere Informationen finden Sie in unseren Datenschutzbestimmungen.

serving suggestion

For baking or cooking – our potato starch

250g

Engel – Meine Heimatküche potato starch is a great cooking help for the realization of delicious fine pastries, soups or sauces.

Preparation

1. Give potato starch in cold water and stir until the desired thickness is reached.

Dosage for soups:
20-25g

Dosage for sauces:
10-15g

Dosage for desserts:
40-45g

 

Nutritional facts

Nutritional facts per 100g dry product

Energy 1372 kJ/323 kcal
Fat
Saturated fat
0.1 g
0.0 g
Carbohydrates
Sugar
80.7 g
0.1 g
Dietary Fibre 0.1 g
Protein 0.1 g
Salt 0.01 g

Ingredients:
Potato starch*

May contain traces of eggs, soy, milk, celery, cereals containing gluten, mustard and its relevant products.

* from organic farming